Ο Τομεάρχης Αθλήματος Μπότσε είναι διοικητικά υπεύθυνος για την ομάδα εγκατάστασης του Μπότσε, καθώς και τον αγωνιστικό τομέα του ίδιου του αθλήματος. Ηγείται του σχεδιασμού των χώρων και των λειτουργιών της Εγκατάστασης και του Αθλήματος του Μπότσε. Ο τίτλος αναφέρεται σ’ έναν από τους Διευθυντές καθώς και στον ίδιο τον Επικεφαλής Αθλημάτων και Εγκαταστάσεων.
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ:
1. Υπεύθυνος για το συντονισμό του σχεδιασμού της Εγκατάστασης και του Αθλήματος του Μπότσε.
2. Υπεύθυνος για την καταγραφή αθλητικού εξοπλισμού, των αθλητικών εκδόσεων και των πολιτικών και διαδικασιών του αθλήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Τεχνικού Επιτετραμμένου του Μπότσε.
3. Υπεύθυνος για το συντονισμό των λειτουργιών της Εγκατάστασης ανάλογα με τις απαιτήσεις, την εξασφάλιση των συμφωνημένων προδιαγραφών υπηρεσιών.
4. Υπεύθυνος για την επίλυση προβλημάτων στα οποία εμπλέκονται πολλαπλοί Λειτουργικοί Τομείς και τη λήψη αποφάσεων ανάλογα με τις ανάγκες.
5. Υπεύθυνος για τη διεξαγωγή συναντήσεων ενημέρωσης και συλλογής αναφορών κατά την προετοιμασία της καθημερινής δραστηριότητας και την αντίστοιχη αναφορά των σημαντικών θεμάτων στο Επιχειρησιακό Κέντρο των Special Olympics Παγκόσμιων Θερινών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2011.
6. Αποτελεί το σημείο επαφής με τον ιδιοκτήτη της Εγκατάστασης και συντονίζει την υποστήριξη των θεμάτων της εγκατάστασης εκ μέρους της ΑΘΗΝΑ 2011.
7. Υπεύθυνος για την οργάνωση και την πραγματοποίηση των Δοκιμαστικών Διοργανώσεων του αθλήματος.
8. Να οριστικοποιήσει τον αριθμό των Διαιτητών-Κριτών απαραίτητων για τη διεξαγωγή του αθλήματος.
9. Να έχει διαρκή επικοινωνία με τον Τεχνικό Επιτετραμμένο για τη διεξαγωγή του αθλήματος σύμφωνα με τους κανόνες των Special Olympics.
10. Να επιλέξει, εκπαιδεύσει και διαχειριστεί το προσωπικό.
11. Να εξασφαλίσει τη σωστή και σύμφωνα με τους κανονισμούς των Special Olympics διοργάνωση του αγωνίσματος του Μπότσε.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Πτυχίο Ανωτάτου ή Ανωτέρου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος
2. Γνώση του αθλήματος
3. Ικανότητα διοίκησης ομάδος και σχεδιασμού έργου
4. Ικανότητα εργασίας υπό πίεση και χρονοδιαγραμμάτων και βάσει προϋπολογισμού
5. Ανεπτυγμένες οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες
6. Εμπειρία σε περιβάλλον διοίκησης αγώνων
7. Άριστη γνώση Αγγλικών
8. Πολύ καλή γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Λειτουργικών Προγραμμάτων Microsoft Office)
ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ/ΣΥΝΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
• Γνώση γύρω από το κίνημα και την οργάνωση των Special Olympics
• Μεταπτυχιακός Τίτλος
Από σήμερα 10 Μαρτίου 2010, στην κατηγορία Γενικές Πληροφορίες - Ευκαιρίες Απασχόλησης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας σ
Πρώτη Παρουσίαση των Αυθεντικών Προϊόντων Special Olympics "ΑΘΗΝΑ 2011" στην 25η Έκθεση Τουριστικών Ειδών «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ»
Πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό και τους εκθέτες είχε η παρουσίαση των πρώτων επίσημων προϊόντων των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 στη
ΝΕΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
Στα 24,5 % θα φτάσει τελικά η μείωση του προϋπολογισμού των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011» (24/6 – 4/7/2023), όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος